loading...
عمومی

فاضل بازدید : 76 نظرات (0)

دومین مرحله از رزمایش بزرگ هوایی فدائیان حریم ولایت3 صبح امروز با پرواز جنگنده های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی از پایگاه دوم شکاری تبریز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان حسین چیت فروش، سخنگوی رزمایش فدائیان حریم ولایت گفت: در این مرحله طبق برنامه ریزی قبلی جنگنده های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در قالب دسته های مختلف پروازی اقدام به پرواز تمرینی خود برای ورود به مرحله سوم و اصلی رزمایش می کنند.

وی اظهار داشت: جنگنده های صاعقه ، F4 وF5 در این مرحله از مناطق مختلف کشور برای آشنایی با منطقه جغرافیایی منطقه عمومی رزمایش پرواز دارند.
 
چیت فروش افزود: از جمله شاخصه های اصلی این رزمایش تجمع مدل های غربی و شرقی هواپیماهاست و خلبانان پایگاه های مختلف کشور ضمن آشنایی با یکدیگر از تجربیات مفید خود در زمینه ناوبری این هواپیماها استفاده می کنند.
 
وی با اشاره به اینکه مدل های نشست و برخواست این هواپیماها با یکدیگر متفاوت است گفت: پراندن و نشاندن هواپیماها نیازمند تجربیات خاصی است که با تبادل نظر خلبانان و بهره گیری از توانمندی های هم در این رزمایش برای آنان مقدور می شود.
 
سخنگوی رزمایش فداییان حریم ولایت 3  اضافه کرد: هواپیماهای تاکتیکی و ترابری C130 نیز در این رزمایش حضور دارند و با بارریزی تجهیزات اقدام به پشتیبانی از نیروها می کنند.
 
وی همچنین روحیه خلبانان را بالا توصیف کرد و گفت: در این رزمایش خلبانان آماده شهادت با بهره گیری از تمام اندوخته های علمی و نظامی به پرواز در می آیند و برای مواجهه با هرگونه تهدید و خطر احتمالی آمادگی لازم را دارند.
 
فردا دومین روز از مرحله دوم این رزمایش بزگ هوایی برگزار خواهد شد.

 

 

فاضل بازدید : 91 نظرات (0)

به گزارش"خدمت"؛ مجردها ماهیانه 300 هزار تومان، متاهلان 350 هزار تومان؛ طرح پرداخت حقوق به بیکاران موضوعی که اخیرا توسط نمایندگان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی و به تصویب رسیده است.

مصوبه ای که در صورت تایید نهایی در صحن علنی مجلس و رای نمایندگان به آن، دولت را مکلف می کند برای اولین بار در دهه های گذشته از افراد جویای کار تا زمان پیدا شدن شغل مورد حمایت مالی قرار دهد.

طئرح پرداخت حقوق به بیکاران

در واقع طرح مدنظر نمایندگان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس به دنبال این است که موضوع تامین حداقلی معیشت بیکاران را تا زمانی که آنها بتوانند اشتغالی برای خود دست و پا کنند را دنبال کند، طرحی که در صورت عملیاتی شدن بار مالی سنگینی برای دولت خواهد داشت.

به دلیل تازگی طرح پرداخت حقوق به بیکاران و بالا بودن تعاد جویندگان شغل در کشور، این اقدام مجلسیان مورد توجهات ویژه کارجویان قرار گرفته است و اکنون می خواهند بدانند سرنوشت نهایی این طرح چه خواهد شد؟

با اینکه طرح پرداخت حقوق به بیکاران تا حداکثر 2 سال و بازپرداخت آن در زمان شاغل شدن به مدت 50 ماه می توان یک طرح خیرخواهانه تلقی شود، اما نکات مبهمی را نیز با خود به همراه دارد.

2 سال بگیرید، 50ماه پس دهید

اولا با اینکه مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس بر پرداخت حقوق به بیکاران تاکید دارد اما به روش شناسایی بیکاران و تعریفی که از فرد بیکار خواهد داشت اشاره ای نکرده است؛ بنابراین مشخص نیست که آیا صرفا افراد فارغ التحصیل دانشگاهی و یا احتمالا دارای کارت مهارت از فنی و حرفه ای می توانند تقاضای دریافت ماهیانه بیکاری کنند و یا طرح به دنبال شناسایی همه بیکاران و پرداخت حقوق به آنان است؟

همچنین برای اجرایی شدن طرح پرداخت حقوق به بیکاران که در صورت نهایی شدن برای دولت بار مالی ایجاد خواهد کرد، چه ساز و کار اجرایی در نظر گرفته می شود؟ محل تامین منابع مورد نیاز برای پرداخت به بیکاران کجاست؟ مجلس چه راهکاری برای عملیاتی شدن طرح دارد تا به دلیل وابستگی آن به منابع مالی، این طرح نیز به چرخه تسهیلات گیری از بانک ها نرود و به سرنوشت زودبازده ها، مشاغل خانگی و کارت های اعتباری خرید کارگران دچار نشود؟

سئوالات مطرح در ذهن بیکاران

آیا اظهارات اشخاص مانند آنچه که در طرح هدفمندی یارانه ها دنبال شد ملاک عمل قرار خواهد گرفت و یا اینکه احتمال ورود درصدی از شاغلان در ردیف بیکاران نیز وجود خواهد شد؟

اساسا اینکه طرح از چه روشی جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی افراد را پیگیری می کند؟ برای جلوگیری از تشویق افراد کم درآمد به خانه نشینی چه اقدامی خواهد شد؟ همچنین چه رابطه ای را می توان بین حداقل دستمزد 330 هزار تومانی برای شاغلی که باید برای دریافت آن یکماه کار کند و بیکاری که می تواند در خانه بنشیند و 350 هزار تومان بگیرد قابل تعریف است؟

اولیاء علی بیگی در گفتگو با مهر با بیان اینکه نباید به این طرح با نگاه منفی توجه کرد، گفت: چنین اقداماتی سالیان متمادی است که توسط کشورهای پیشرفته دنیا انجام می شود و این موضوع یک کار تجربه شده است.

ارتباط حداقل مزد و بیکاری

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، اظهار داشت: در کشورهایی که در این بخش تجربه دارند دولت ها برای حمایت از جوانانی که هنوز به اشتغالی دست نیافته اند اقداماتی را انجام می دهد و پس از اشتغال افراد مقرری بیکاری آنها قطع می شود.

علی بیگی ادامه داد: اما نکته مهم این است که هر قانونی بخواهد وضع شود باید با شرایط اقتصادی و فرهنگی کشور مطابقت داشته باشد و به صرف اینکه چون در کشورهای پیشرفته اجرایی و موفق بوده است نباید مطرح و عملیاتی شود.

این مقام مسئول کارگری، بیان داشت: اینکه هم اکنون یک فرد شاغل باید ماهیانه حداقل 330 هزار تومان دریافت کند و یک نفر بیکار متاهل 350 هزار تومان می تواند زمینه تنبل پروری را فراهم کند چرا که فرد می تواند با خانه نشین شدن مبلغ بیشتری را از زمانی که هر روز ماه کار می کند دریافت کند.

شائبه تنبل پروری

وی خاطر نشان کرد: شائبه تنبل پروری در چنین شرایطی که حقوق بیکاری بیشتر از زمان اشتغال است می تواند خیلی از افراد با درآمدهای پایین را به منازل بکشاند و آنها را تشویق کند تا دست از کار بکشند.

به گفته علی بیگی، البته موضوع مربوط به تامین مالی طرح و رفع نیازهای تسهیلاتی نیز موضوع دیگری است که در جای خود بسیار حائز اهمیت است تا جایی که همین دست مسائل جلوی اجرای طرح واگذاری کارت های اعتباری خرید کارگران را گرفته است و در سر راه ایجاد فرصت های جدید شغلی موانع جدی ایجاد می کند.

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، بیان داشت: بهتر است قبل از اینکه بخواهیم چنین طرح هایی را به مردم معرفی کنیم زمینه و بستر اجرای آن را فراهم کنیم چرا که در صورت عدم موفقیت آن برای جامعه ایجاد بدبینی خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است ابتدا شرایط کار فراهم و سپس به قانون تبدیل شود، گفت: البته این حق هر ایرانی است که بتواند از یک درآمد کافی برخوردار شود و اگر شرایط کار برای فارغ التحصیلان فراهم نیست باید از منابع ملی برای وی هزینه شود تا حداقل بتواند معیشت خود را تامین کند.

فاضل بازدید : 62 نظرات (0)

جوانان ایرانی و جوانان کانادایی!!!

به گزارش خبرنگار وبلاگستان مشرق، نويسنده وبلاگ گلدختر در آخرين مطلب وبلاگ خود تحت عنوان "رسمش این نبود" آورده است: مخالف شادی کردن نیستم
مخالف خندیدنُ دست زدنُ بالا و پریدن هم نیستم
اصلاً موافق هر چه بتواند روحیه من را با نشاط‌تر کند هستم!
امّا...
این وسط سعی می‌کنم فقط خودم را نبینم.
سعی می‌کنم کسی را که شادیُ دست زدنُ خندیدن را هم خلق کرد ببینم.
سعی می‌کنم ببینم آن کسی که این‌ها را خلق کرد طرز استفاده‌اش را چطور برای من قرار داد!
خب هر چه که باشد، او خالق این احوالات است و لا غیر...
می‌خواهم دستور استفاده‌اش را از او بگیرم
نمی‌خواهم جزو کسانی باشم که نمک بخورم و نمکدان بشکنم
دست می‌زنم، شادی می‌کنم، می‌خندم، بالا و پایین می‌پرم، اما ...
اما نه جایی که رب من گفته نه! نه جایی که رب من نهی کرده!
نه به روشی که دل رب من شکسته شود
آخر این رسمش نیست
اینکه او بدهد ولی از روشی که گفته پیروی نکنم
اینکه او همه جا هوایم را داشته باشد ولی من هوای اطاعت از دستوراتش را نداشته باشم... و هر کاری که دلم خواست انجام دهم.
.............................................................
چند وقت پیش، عکس‌هایی از تفریح یک عده جوان مسلمان در شهر ونکوور کانادا دیدم، و چقدر برایم دیدن این تصاویر دلنشین بود، اینکه در یک کشور کفر چطور این جوانان مسلمان، با حفظ حجاب و رعایت شرع به تفریحاتشان هم می‌رسند...
شاید لزوم به ... امروز تصاویری از شادی کردن جوانان جامعه‌مان دیدم، جوانانی که با قرار فیس بوکی دور هم جمع شده بودند تا با آب بازی چند لحظه ایی با هم شادی کنند.
ایده آب بازی فکر جالبی بود، ولی ای کاش این‌طور برگزار نمی‌شد...
 
*جوانان مسلمان در ونکوور کانادا
 

*واما
جوانان مسلمان در تهران ایران

 
 
 

چرا؟

 

فاضل بازدید : 66 نظرات (0)

جانشین فرمانده ناجا درباره نقش سازمان‌ها و دستگاه‌های دیگر نیز در اجرای طرح حجاب و عفاف گفت: سازمان‌هایی که در کارهای اجرایی حجاب و عفاف حس مسئولیت داشته نمره قبولی نگرفتند اما سه سازمانی که وظایف را به خوبی انجام می‌دهند دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و اصحاب رسانه هستند که به واسطه اطلاع‌رســانی خــوبی که انجام می‌دهنــد بـاعث کم شدن حجم برخوردها می‌شوند.
وی در مورد دیگر مصادیق و اولویت‌های طرح امنیت اجتماعی گفت: طرح برخورد با بدحجابی، اراذل و اوباش و موادفروشان خرد و معتادان و جمع‌آوری ماهواره از مصادیق این طرح هستند. البته این طرح‌ها در حال اجرا هستند و این طور نیست که چون از طریق رسانه منعکس نمی‌شود به این معنی باشد که اجرا نمی‌شوند.
مبارزه با بد حجابی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 125
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 46
  • آی پی دیروز : 23
  • بازدید امروز : 49
  • باردید دیروز : 27
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 125
  • بازدید ماه : 91
  • بازدید سال : 832
  • بازدید کلی : 31,638
  • کدهای اختصاصی